Website ontwikkeling
uw online visite kaartje

Exotec zorgt dat uw website een mooi, professioneel en interessant online visite kaartje presenteert aan de klant.

Website ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in website ontwikkeling. De websites die door ons ontwikkeld worden zijn steeds conform met alle security-/privacy wetten en standaarden. 

Web Design

OVER WEBSITES

HOE belangrijk is een website?

Een website voor uw bedrijf is in deze tijd niet meer weg te denken. Uw website representeert uw online visite kaartje. De meeste klanten zullen trouwens uw website bezoeken en op basis van hun ervaring beslissen of zo met u in zee willen gaan.

Het is dus enorm belangrijk om uw klant zo’n vlot mogelijke surf ervaring te bieden. Wij bij Exotec Developen (ontwikkelen) een website die technisch sterk is en goed scoort bij zowel klanten als zoekmachines.

Terug gevonden worden via zoekmachines is ook enorm belangrijk, het is namelijk een vorm van 24/7 gratis reclame. Ook hier zorgen wij voor!

Ons Develop Proces

Ons project wordt pas gezien als gefinaliseerd zodra onze klant anageeft dat hij/zij 100% tevreden is!

Interview

Wij luisteren naar uw wensen en wij bespreken samen wat kan, als ook wat we beter wel en niet doen.

Budget keuze

Wij helpen u met het bekijken van de mogelijkheden die passen binnen uw budget.

Off we go

Wij zorgen voor een domeinnaam, een hosting plan op maat en zorgen dat alles in orde is!

Overtuigd!?

OVER web design

design

Het design van uw website is minstens even belangrijk als het technische aspect. Dit is namelijk hoe de meeste klanten in aanraking komen met uw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat uw site modern, stijlvol en professioneel overkomt bij de klanten voor een onvergetelijke eerste indruk.

Bij het design proces wordt u van begin tot einde betrokken. Het is ten slotte uw “visite kaartje”. Wij zorgen dat uw ideeën gerealiseerd worden in een gebruiksvriendelijk jasje.

Responsive Design

Responsive

Een website moet correct functioneren en te gebruiken zijn op elk apparaat. Een website die niet deftig functioneert op een mobiel apparaat is in deze tijd voor een klant onaanvaardbaar.

Wij zorgen er voor dat uw website niet alleen mooi oogt op elk apparaat, maar ook boven alle verwachtingen functioneert.

CMS - WordPress

Content Management Systeem

Wilt u zelf wijzigingen kunnen uitvoeren aan uw website? Wilt u op een zelfstandige manier, in een gebruiksvriendelijke omgeving; tekst, afbeeldingen, kleuren of zelfs functionaliteit wijzigen?

Dit kan en wij zorgen hiervoor! Wij maken gebruik van een CMS genaamd WordPress. WordPress is verantwoordelijk voor meer dan 172 miljoen websites die vandaag de dag online staan. Wij programmeren WordPress volledig naar uw wens zodat u makkelijk wijzigingen kan aanbrengen aan uw website!

Vraag offerte of afspraak aan

Links

Locatie

Contact

Exotec: Ertbrandstraat 73, Kapellen 2950
Email: contact@exotec.be
Tel: +324 9303 59 33
BTW: BE 0719.980.421

© 2020 Exotec.be. All rights Reserved